Rapid KM Forum
Da biste bili u mogućnosti da se prijavite, prvo se morate registrovati. Registracija traje samo nekoliko sekundi ali Vam zauzvrat daje mnogo više mogućnosti. Administrator takođe može dodeliti dodatne opcije registrovanim korisnicima. Pre nego što se prijavite upoznajte se sa našim uslovima korišćenja i pravilima privatnosti. Potrudite se i da pročitate pravila foruma.

Da bi sto brže i više izgradili našu zajednicu molimo vas da ostavite po neki komentar na forumu u oblast koja je vama najiteresantnija ili da otvorite novu temu za diskusiju u forumu "Rapidkmitrovica Caffe".
Rapid KM Forum

Rapid KM Forum - Kosovska Mitrovica


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Pomozimo Anđeli Empty Pomozimo Anđeli taj Pet Sep 21, 2012 1:09 am

tester


Global Moderator
Global Moderator
Pomozimo Anđeli

Anđeli je sa 2 meseca života dijagnostikovana Kongenitalna mišićna distrofija. Ono što smo prvo saznale, jeste - Kongenitalna mišićna distrofija - manifestuje se odmah po rođenju, deca su slaba, mlitava, teško sisaju i gutaju, polovina ove dece nikada se ne osposobi za samostalno stajanje. Bolest je uvek progresivna i deca umiru zbog respiratorne insuficijencije.

Tog trenutka osetili smo samo strah i želju za borbom ... i ta borba traje svakodnevno, već 7,5 god.ali bez većeg poboljšanja ... posle niza ispitivanja, bolničkih postelja, niza fizikalnih terapija, operacije oba kuka (2009), Anđela je u kolicima ... glavicu koja u sedećem položaju može da joj padne unazad, uz veći napor uspeva sama da vrati, šake i podlaktice sama pomera, dok nadlaktice uopšte ne može da pomeri, u regiji kolena uspeva samo da pokuša da ispravi nogice ... tu su i prateći problemi koje nosi ova bolest, povećan obim glavice, ciste na moždanom tkivu, oštećenje srčanog mišića ... posle svakodnevnog truda, napora i sprovođenja svakog saveta lekara moja Anđela stajanje i hodanje nikada nije osvojila ... svaki njen metar pomeranja je uz pomoć kolica, ili na maminim i sestrinim rukama (što zbog težine i opuštenosti tela, već postaje dosta komplikovano). ..

Ipak .. ... Anđeli se ukazala šansa ... postoji nada, postoje pozitivni rezultati lečenih tretmanom matičnih ćelija ... deca nakon ovakvog lečenja ... ustaju iz kolica! Ostvarili smo kontakt sa bolnicom "STAMMZELLEN Vien", urađene su sve neophodne analize i 18.06.2012 god. stigao je odgovor ... Anđela je podobna za tretman implatacije matičnih ćelija ... postoji šansa da se samostalno kreće ... Pred nama je još jedna u nizu, VELIKA BORBA, treba obezbediti sredstva da mala Anđela stigne do svoje šanse ... po savetu pomenute klinike, za početak tri tretmana u bolnici, svaki iznosi 9.350,00 € ...... zato Vas molim, POMOZITE DA NAŠ MALI ANĐEO DOBIJE SVOJA KRILA!

Pored svega naša princeza je vedra, uporna, uspešno je završila prvi razred redovne Osnovne Škole, raduje se povratku u školsku klupu, gde je čekaju njen učitelj i drugari, sa kojima želi jednog dana na svojim nogicama, bez kolica, samo da prošeta ...
Kod:
http://www.facebook.com/PomozimoAndjeliDaDobijeKrila
Ko god je u mogućnosti , porodica će mu biti zahvalna !

http://rapid.forumsr.net

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu