Rapid KM Forum
Da biste bili u mogućnosti da se prijavite, prvo se morate registrovati. Registracija traje samo nekoliko sekundi ali Vam zauzvrat daje mnogo više mogućnosti. Administrator takođe može dodeliti dodatne opcije registrovanim korisnicima. Pre nego što se prijavite upoznajte se sa našim uslovima korišćenja i pravilima privatnosti. Potrudite se i da pročitate pravila foruma.

Da bi sto brže i više izgradili našu zajednicu molimo vas da ostavite po neki komentar na forumu u oblast koja je vama najiteresantnija ili da otvorite novu temu za diskusiju u forumu "Rapidkmitrovica Caffe".
Rapid KM Forum

Rapid KM Forum - Kosovska Mitrovica


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Neophodna prodaja državne imovine Empty Neophodna prodaja državne imovine taj Pet Sep 21, 2012 2:09 am

google

google
Senior
Senior
Neophodna prodaja državne imovine

Neophodna prodaja državne imovine Neophodna-prodaja-drzavne-imovine

Država će biti primorana da proda deo imovine i od toga finansira deficit, rekao ministar Mlađan Dinkić. Bez prodaje EPS-a i Aerodroma. Vlada namerava da do kraja godine ugovori kineski kredit od 850 miliona evra za Koridor 11, najavio Dinkić.
Ministar finansija i privrede Srbije Mlađan Dinkić izjavio je da će država, da bi zaustavila rast javnog duga, biti primorana da proda deo svoje imovine i od toga finansira deficit.
Dinkić je, drugog dana Menadžment foruma jugoistočne Evrope, rekao da neće biti prodata Elektroprivreda Srbije, ali će...
Nastavak na RTS...

http://rapid.forumsr.net

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu