Rapid KM Forum
Da biste bili u mogućnosti da se prijavite, prvo se morate registrovati. Registracija traje samo nekoliko sekundi ali Vam zauzvrat daje mnogo više mogućnosti. Administrator takođe može dodeliti dodatne opcije registrovanim korisnicima. Pre nego što se prijavite upoznajte se sa našim uslovima korišćenja i pravilima privatnosti. Potrudite se i da pročitate pravila foruma.

Da bi sto brže i više izgradili našu zajednicu molimo vas da ostavite po neki komentar na forumu u oblast koja je vama najiteresantnija ili da otvorite novu temu za diskusiju u forumu "Rapidkmitrovica Caffe".
Rapid KM Forum

Rapid KM Forum - Kosovska Mitrovica


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

tester


Global Moderator
Global Moderator
DirectX 12 stiže sa finalnom verzijom Windows-a 10

DirectX 12 stiže sa finalnom verzijom Windows-a 10 1

Microsoft je potvrdio kako će nova verzija njihovog grafičkog API-ja na tržište konačno stići sa sledećom verzijom Windows-a:

"Finalna verzija Windows-a 10 stiže sa DirectX-om 12 i mislimo da će biti odlična. Posebno želimo ohrabriti igrače da nam pomognu i pridruže se Windows Insider programu. Game developeri koji su dio našeg DirectX 12 Early Access programa imaju još i više razloga da se pridruže Windows Insider programu, koji će im doneti sve što im je neophodno za razvoj igara sa DirectX 12 podrškom, uključujući novi runtime, API headere, drajvere, dokumentaciju i primere - i sve to će raditi sa Technical Preview verzijom Windows-a 10."

Pored toga, objavljeno je kako DirectX 12 podrška stiže i u novu (iliti četvrtu) verziju popularnog Unreal Enginea, a iz Microsoft-a su potvrdili i saradnju sa Intel-om, čiji će Asteroids demo biti dostupan svim developerima u DirectX 12 Early Access programu.

Više informacija i sve bitne linkove možete pronaći na zvaničnoj stranici Microsoft-a.

Text preuzet sa:
Kod:
http://www.itvesti.info

http://rapid.forumsr.net

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu